De Boeter

In de regio

Zoutkamp is gesitueerd in een prachtig gebied. Ooit een bruisend vissershaven aan de monding van het Reitdiep en achter de zeedijk naar de Lauwerszee.
Sinds 1969 is de Lauwerszee afgesloten. De Lauwerszee heet nu het Lauwersmeer en is het een prachtig natuurgebied geworden, één van de grootste nationale parken van Europa.

De zeelucht is nog steeds fris aanwezig in Zoutkamp. Het licht is in de omgeving ook bijzonder, waarschijnlijk door de schone lucht die de kleur van het licht niet vertroebeld. Vele fotografen en kunstenaars zullen dit beamen!

De laatste jaren wordt het gebied steeds populairder voor fietsers, wandelaars, zeilers of mensen die 'even een rondje Lauwersmeer' doen. In Zoutkamp zelf zijn al 3 campings!

Hotel De Marne
60 ondernemers die toeristen en reizigers in dit spannende gebied bedienen, presenteren zich hier. B&B’s, campings, restaurants, galeries, producenten van streekproducten en meer. Ze bieden hun diensten aan en delen kennis over het gebied. Zo vind je hier de overnachtingsplek die het best bij je past, maar ook dat ene bankje op dat mooie stukje dijk waar je de zon zo mooi onder ziet gaan.

Voor meer info ga naar: http://www.hoteldemarne.nl/